DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Sezer çocuklar ile bir araya geldi SEVİNÇLERİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Başkan Sezer çocuklar ile bir araya geldi

SEVİNÇLERİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Korona Virüs tedbirleri kapsamında, 21 Mart’tan bu yana sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalan ve bugün ilk defa, 11:00-15:00 saatleri arasında yürüyüş mesafesinde sokağa çıkan çocuklar ve gençleri yalnız bırakmayarak hem heyecanına ortak oldu hem de onlara maske dağıttı. Başkan amcalarını karşılarında gören çocuklar çok mutlu olurken, onunla sohbet ettiler ve hasret giderdiler.

“ÇOCUKLARIMIZIN HEYECANI BİZLERE UMUT OLDU, GÜÇ VERDİ”

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Bugün; uzun bir aradan sonra ilk kez sokağa çıkan çocuklarımız ve gençlerimizle, park ve caddelerde bir araya geldik. Çocuklarımız; sağlığa zararsız dezenfektanlı su ile yıkayıp, dezenfekte ettiğimiz parklarda oynadılar, caddeler de koştular. Onların heyecanı ve enerjisi bizlere yine umut oldu, güç verdi” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ OKULLARINI ÇOK ÖZLEMİŞ”

Başkan Sezer açıklamasının devamında ise: “Çocuklarımızla yaptığımız sohbetlerde, okullarını çok özlediklerini söylediler. Bu beni ziyadesiyle mutlu etti. Elbet bugünler geçecek ve çocuklarımız da okullarına tekrar kavuşacak ama şimdi bir süre daha evlerinizde kalıp, derslerine çalışmalılar. Çocuklarımızla bir arada olmak benim için büyük keyifti. En kısa zamanda tekrar buluşmak üzere, hepsini gözlerinden öpüyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.