DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bursa Organgazi Gedelek Turşuları YÜCEL TURŞU FARKIYLA GÖLCÜK’TE

Bursa Organgazi Gedelek Turşuları

YÜCEL TURŞU FARKIYLA GÖLCÜK’TE

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayında İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti olan turşular tezgahlardaki yerlerini aldı. Turşu denilince ilk akla gelen yer olan  Bursa Orhangazi Gedelek Turşuları Yücel Turşu farkıyla Gölcük’te.

İlçemizde uzun yıllardır Mevlüt Karan tarafından  Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 66. Sokak’ta hizmet vermekte olan turşu dükkanı bu sene Coronavirüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan Mevlüt Karan yerine Yücel Turşu firması tarafından hizmet verecek. Bursa Orhangazi Gedelek’te üretilen tamamen doğal turşular Gölcük Halkı tarafından da oldukça yoğun ilgi görüyor.

Gördükleri ilgiden memnunlar

Ramazan Ayında sofraların vazgeçilmez lezzeti olan tuşular tezgahlardaki yerlerini aldı. Yücel Turşu farkıyla Bursa Orhangazi Gedelek’te üretilen turşular Gölcük halkında da oldukça yoğun ilgi görüyor.  30 farklı turşu çeşidi ile hizmet veren stantta Yücel Turşu yetkilisi İbrahim Arslan gördükleri ilgiden de son derece memnun olduğunu açıkladı.  

Tüm turşu çeşitleri 16 lira

Yücel Turşu yetkilisi İbrahim Arslan yaptığı açıklamada, “ Yücel Turşu olarak geçmişimiz 1950’lere dayanıyor. Osman Eryılmaz tarafından kurulan Yücel Turşuları olarak tamamen doğal naturel ev turşusu üretmekteyiz. Kısa sürede Türkiye’nin birçok bölgesine turşu imalatı yapan bir firma olarak Gölcük halkına da hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Yücel Turşu olarak 30’a yakın turşu çeşidimizin yanı sıra turşu suyu ve acı sosumuz bulunmakta. Turşularımızda tek fiyat politikası izlemekteyiz ve tüm turşu çeşitlerimiz 16 lira sadece sarımsak turşumuz 30 liradan satılmakta. Kocaeli’de asıl şubemiz İzmit’te Bakırcılar Çarşısı’nda bulunmakta ve Gölcük’te Ramazan ayı münasebetiyle Mevlüt Karan Bey’in yerine stant açtık. Fakat Gölcük’te gördüğümüz ilgi bizleri memnun etti. Bu nedenle Gölcük’te de bir şube açma düşüncesindeyiz” dedi.

30 farklı turşu çeşidi var

Sözlerine devam eden Arslan, “Standımızda domates, havuç, fasulye, kiraz biberi, jalepone biberi, Antalya biberi, yakan biber, karnabahar, tatlı biber, lahana, kornişon, türlü, kelek, çubuk salatalık, balık biberi, pancar, acur, sarımsak, lahana, dolma patlıcan, lahana dolma, erik, çağla başta olmak üzere 30 çeşit turşumuzun yanı sıra acı sos ve turşu suyumuzda bulunuyor. Turşularımızda oldukça iddialıyız ve tüm Gölcük halkını turşularımızı denemeleri için tezgahımıza bekleriz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.