DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dilencilere Coronavirüs işlemiyor

Dilencilere Coronavirüs işlemiyor

Dilencilere Coronavirüs işlemiyor

Tüm dünya gibi Coronavirüs’e karşı mücadele ettiğimiz şu günlere tedbir amaçlı 20 yaş altı ve 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı getirilmiş diğer yaş gurubuna da mecbur kalmadıkça sokağa çıkılmaması konusunda uyarılar yapılmasına rağmen dilenciler sokaklarda dilenmeye devam ediyor. üstelik kucaklarında küçücük bebekler ile.

Kucaklarında küçücük bebekler ile

Coronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde tedbir amaçlı hayata geçirilen 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kişilere uygulanan sokağa çıkma yasağına rağmen dilenciler kucaklarında küçücük bebekler ile sokaklarda dilenmeye devam ediyor. Vatandaşlar küçücük bebekler ile kalabalık ortamlarda para dilenen dilencilere oldukça tepkili.

Yetkilerden çözüm istiyoruz

Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen küçücük bebek ile özellikle kalabalık ortamlarda vatandaşlardan para dilenen dilenci oldukça tepki çekerken konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “ Coronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde bizler mecbur kalmadıkça evlerimizden çıkmazken büyüklerimizi ve çocuklarınızı evlerimizden çıkarmazken dilencilerin bu şekilde kucaklarında küçücük bebekler ile dilenmelerini anlamış değiliz. Görüyoruz ki yaz kış demeden bu çocukları kullanarak para dilenen dilencilere Coronavirüs’te işlemiyor. Biz bu konuda yetkilerden çözüm istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.