DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ford Otosan’dan Gölcük ADSM’ye SAĞLIK KİTİ DESTEĞİ

Ford Otosan’dan Gölcük ADSM’ye

SAĞLIK KİTİ DESTEĞİ

İlçemizde faaliyet gösteren Ford Otosan Fabrikası, Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne siperlik, tulum ve koruyucu kabin desteğinde bulundu.

Mart ayından bu yana ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs sağını süresince ülkemiz kurum ve kuruluşları adeta kenetlendi. Bu kapsamda sağlık çalışanlarına desteği esirgemeyen Ford Otosan fabrikası, Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne sağlık kiti ve koruyucu kabin desteği verdi.

Başhekim Salih’ten teşekkür

Gölcük Ford Otosan Fabrikası’na teşekkür eden Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Zehra Coşkun Salih, Gölcük Ford Otosan’dan kurumumuza siperlik, tulum ve koruyucu kabin desteğinde bulundu. Bölgemizde faaliyet gösteren Ford Otosan A.Ş. tarafından üretilen 40’ar adet siperlik, tulum ve 10 adet koruyucu kabin merkezimize teslim edilmiştir. Ford Otosan A.Ş. yetkililerine ve personellerine teşekkür ederiz. Bizleri bu zor süreçte yalnız bırakmadılar. Koronavirüs salgınını hep birlikte bu azim ve kararlılığın yanı sıra el birliğiyle yeneceğiz. Ben bu süreçte Türk yardımseverliğini esirgemeyen her kurum ve vatandaşa sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.