DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK BELEDİYESİ BERBER VE KUAFÖRLERİ DEZENFEKTE ETTİ

GÖLCÜK BELEDİYESİ BERBER VE KUAFÖRLERİ DEZENFEKTE ETTİ
08.05.2020
798
A+
A-

GÖLCÜK BELEDİYESİ BERBER VE KUAFÖRLERİ DEZENFEKTE ETTİ 

Gölcük Belediyesi, 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak kuaför ve berber salonları için dezenfekte çalışması yaptı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatları doğrultusunda, Gölcük Berber ve Kuaförler Odası ile organize bir şekilde yapılan çalışma Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirildi. İlçe genelinde 5 ayrı ekibin yaptığı dezenfeksiyon çalışmasında, odaya kayıtlı 270 kuaför ve berber salonu yer aldı.

“PAZARTESİ GÜNÜNE HAZIRLIK YAPIYORUZ”

Çalışmaları yakından takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Korona Virüs ile mücadele de yeni bir döneme giriyoruz. Kuaför ve berber esnaflarımızda bir dizi kural ve kaide ile 11 Mayıs Pazartesi günü çalışmaya başlayacaklar. Hemşehrilerimizin güvenle hizmet alabilmesi için, Gölcük Belediyesi olarak, Gölcük Berber ve Kuaförler Odası ile organize bir şekilde tüm berber ve kuaför salonlarımızı dezenfekte ederek pazartesi gününe hazırlık yaptık” dedi.

“PÜLVERİZATÖR POMPASI VE EKİPMAN DAĞITACAĞIZ”

Başkan Sezer açıklamasının devamında ise: “Dezenfektasyonun her gün, gerektiğinde günde birkaç defa yapılması için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli eğitim ile birlikte pülverizatör pompası, dezenfektan sıvısı ve ekipman dağıtımı da yapacağız. Biz tüm önlemlerin alınması için gerekli çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Virüsle mücadele de alınan önlemler sayesinde önemli bir yol kat etti. Kural ve kaidelere harfiyen uymaya devam etmemiz gerekiyor. Öncelikle maske takmalıyız ve sosyal mesafe kuralına uymalıyız. Tedbiri hiçbir şekilde elden bırakmamalıyız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.