DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE SAHA DA ÇALIŞIYOR

Gölcük Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cuma ve cumartesi günü çalışmalarına aralıksız devam etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatlarıyla tüm birimler, cadde, sokak ve yolların boş olması fırsatını çok iyi değerlendirdi. Başkan Sezer’de saha da çalışmaları yakından takip etti ve ekipleri yönlendirdi.

BAŞKAN SEZER, MUSTAFA ALTAY İLE BİRLİKTE YOL ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Başkan Sezer, ilçemize gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ile birlikte, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde devam eden yol genişletme çalışmasını yerinde inceledi.

YABANİ OTLAR KESİLDİ, YOLLAR YIKANDI

Temizlik İşeri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yabani otları kesip, gerekli temizliği yaptı. Ayrıca yolları çevreye duyarlı kuyu suyu ile yıkayıp, evsel atık konteynerlerini de dezenfekte etti.

PAZARTESİ GÜNÜNE HAZIRLIK YAPILDI

Çevre Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise, dezenfektasyon çalışmasını aralıksız sürdürdü. Açık olan kamu kurumları ile pazartesi gününe hazırlık yapan ekipler, tüm ortak yaşam alanlarını dezenfekte etti. Ayrıca da, hayvan aktivistlerinin desteği ve Başkan Sezer’in de katıldığı çalışma ile sokak hayvanları beslendi.

ÜST GEÇİTLER BOYANDI, KALDIRIM ÇALIŞMASINA DEVAM EDİLDİ

Fen İşleri Müdürlüğü de D-130 Karayolu güzergahında bulunan üst geçitleri trafik yoğunluğun olmamasını da fırsata çevirerek, bakımdan geçirip, boyanma çalışmasına devam etti. Yeni faaliyete geçirilen boyama makinesi de çalışmanın daha kolay ve hızlı yapılmasını sağladı. Ayrıca da; kent genelinde kaldırım çalışmaları da sürdürüldü.

HALI YIKAMA VE ALT GEÇİTLERİN BOYANMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

İdari İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerde camilerin halı yıkama ve alt geçitlerin boyaması işlemini tamamlandı. Ayrıca da, rögar ve yağmur suyu kanallarının temizliğine devam edildi. Çağrı merkezine gelen talepler de yerine getirildi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.