DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Kaymakamlığı’ndan Seyahat İzin Başvuruları duyurusu

Gölcük Kaymakamlığı coronavirüsün olumsuz etkilerinden korunmak ve yayılmasını önlemek amacıyla şehir dışına çıkmak için alınması gereken Seyahat İzin Başvuruları hakkında önemli bir duyuruda bulundu.

Yapılan açıklamada, ‘Coronavirüs salgınının yayılmasının engellenmesi kapsamında her geçen gün tedbirler sıkılaşmakta olup,son olarak şehirler arası seyahatler izne bağlanmıştır. İçişleri Bakanlığının açıklaması ile yaş sınırı olmaksızın şehir dışına çıkacak her vatandaş şehirler arası seyahat izin belgesi almak zorundadır.  Gerçekleşecek olan tüm başvuruların e-devlet üzerinden yapılması gerekmektedir.’

 E-Devlet’ten izin belgesi nasıl alınır? 

 1. E-Devlet’e girin. 

2. Başvurunuzu yapın ve gerekli gerekçenizi belirtin.

3. Seyahat İzin Kurulu’na iletilecek ve Kurul tarafından değerlendirilmeye alınacak. 

4. Seyahat İzin Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonrasında başvuru sahiplerine “Başvurunuz kabul edilmiştir” veya “Başvurunuz ret edilmiştir” şeklinde kısa mesaj ile bilgi verilecek.

Bu yüzden E-Devlet’teki telefon numaranızın güncel olduğundan emin olun. 

5. Başvurusu kabul edilen kişiler; otogar ve havaalanlarında oluşturulan Başvuru Masalarından T.C. kimlik numarasını ve belgesini göstererek seyahat edebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.