DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’TE 19 MAYIS COŞKUSU

GÖLCÜK’TE 19 MAYIS COŞKUSU

Gölcük’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, Korona Virüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen, Gölcük Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğü iş birliğiyle yaptığı etkinliklerle doyasıya yaşandı.

BAŞKAN SEZER HEMŞEHRİLERİNİ SELAMLAYIP, BAYRAMLARINI KUTLADI

Türk bayraklarıyla süslenen araçlar günün anlam ve önemini anlatan marşlar çalarak, cadde ve sokaklarda dolaştı. Ayrıca Gölcüklü müzisyenlerin yer aldığı özel olarak donatılan bir araçtan da canlı müzik yapıldı. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de etkinliğe katılarak hemşehrilerini selamladı.

TÜRK BAYRAKLARI BAŞKAN SEZER’DEN

Balkonlara çıkan vatandaşlar etkinlik nedeniyle çok mutlu olurken, marşlara eşlik ettiler. Gençlere ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bayramlarını da kutladı.

GÖLCÜK SOKAKLARINDA MARŞLAR ÇALINDI

Ayrıca; gün boyunca Gölcük sokaklarında 3 araç marşlar çalarak gezdi. Gölcüklüler, ellerinde bayraklarla balkonlara çıkarak marşlara eşlik etti ve 19 Mayıs coşkusu doyasıya yaşandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.