DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

POLİS KONTROL NOKTASINI ZİYARET ETTİ

POLİS  KONTROL NOKTASINI ZİYARET ETTİ

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Trafik Haftası Münasebetiyle

POLİS  KONTROL NOKTASINI ZİYARET ETTİ

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Trafik Haftası münasebetiyle Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy Kartepe sınırları içerisinde bulunan Polis  Kontrol Noktasını ziyaret etti.

Vali Aksoy’a eşlik ettiler

Ziyarette; Vali  Hüseyin Aksoy’a Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Kartepe Belediye Başkanı Av. Muhammet Mustafa Kocaman, İl Emniyet Müdür Yardımcıları veTrafikten Sorumlu Şube Müdürleri eşlik etti.

“Amacımız; kazasız bir şekilde trafik de yolculuk edebilmektir”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Polis Kontrol Noktasında araçları durdurarak sürücülere Trafik Haftası münasebetiyle hazırlanan broşürleri dağıttı ve onlardan trafik kurallarına uymaları konusunda hassas olmalarını istedi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Trafik Haftası münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Jandarma Komutanlığımız trafik birimleriyle Polis Kontrol Noktasında biraradayız. Buradaki temel amacımız; vatandaşlarımızın trafik kullarına daha fazla uymalarını sağlamak ve trafik kazalarını en aza indirebilmektedir. Hedefimiz her yıl bir önceki yıla göre trafik kazalarının daha aşağı seviyelere indirilmesi ve tamamıyla ortadan kaldırılmasıdır. Ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarımızın en asgari seviyelere indirilmesi hepimizin ortak arzusudur. Özellikle sürücülerimizin ve yayalarımızın trafik kurallarına uyması büyük önem taşıyor. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beyin önderliğinde İçişleri Bakanlığımızın trafik güvenliği ile ilgili son yıllarda çok önemli çalışmaları söz konusudur. Kocaeli olarak da bütün birimlerimiz bu çalışmaların hayata geçirilmesi için büyük bir özveriyle gayret içerisinde faaliyetlerine devam ediyor. Amacımız; kazasız bir şekilde trafik de yolculuk edebilmektir. Bu amaçla herkesi trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz. Emniyet Kemerlerimizi bağlamaya, hız limitlerine uymaya, araç kullanırken telefonla görüşme yapmamaya dikkat edilmesini istiyoruz. Bu vesileyle herkese sağlıklı günler diliyoruz. Özellikle Korona Virüsle mücadele kapsamında insanlarımız evlerinde kalmaya devam ediyor. Evde kalmakla birlikte trafik kurallarını da unutmuyoruz. Bu anlamda trafik de görev alan bütün arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyen Vali Aksoy herkese kazasız günler temennisinde bulundu.

Emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi


Konuşmalarının ardından Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri, Kartepe sınırları içerisinde bulunan Polis Kontrol Noktasında görev yapan emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.