DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İlçe Teşkilatı çalışmalarını hızlandırdı EN ÖNEMLİ İLKEMİZ HALKIMIZA HİZMET ETMEK

AK Parti İlçe Teşkilatı çalışmalarını hızlandırdı

EN ÖNEMLİ İLKEMİZ HALKIMIZA HİZMET ETMEK

AK Parti İlçe Teşkilatı tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs nedeniyle verilen aradan sonra normalleşme sürecine hızlı girdi. Başkan Seymen geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba ve partililer ile birlikte ilçemizdeki esnafları ziyaret ederek, normalleşme sürecindeki ilk toplantılarını parti binasında gerçekleştirdi.

Ziyarete Başkan Sezer ve Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba’da katıldı

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen  ve yönetimi 1 Haziran’da verilen normalleşme startı nedeniyle güne Gölcük Esnafını ziyaret ederek başladı. Başkan Seymen’e yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Belediye Başkan yardımcıları da eşlik etti.

‘Esnaflarımız bizim için çok değerli’

Başkan Seymen, çalışmaları hakkında şunları söyledi: “İlçe Yöneticilerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte yeni normalleşme planı doğrultusunda hemşehrilerimize hizmet veren değerli esnafımızı ziyaretlere devam ettik. Zor bir süreç geçirdik ve Allah’a şükürler olsun ki bu süreci doğru adımlarla atlatıyoruz. Esnaflarımız bizim için çok değerli. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.  

Seymen, ‘Çalışmalarımızla halkımızın gönlünde yer almaya devam edeceğiz’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi daha sonra parti binasında bir araya gelip toplantılarını gerçekleştirdi.  Seymen, toplantı hakkında, ‘Haftalık Olağan İlçe Yönetim Kurulu toplantımızı sosyal mesafe kurallarına uyarak İlçe Teşkilatımızda gerçekleştirdik. Alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizim her zaman en önemli ilkemiz halkımıza hizmet etmek olmuştur. Bunu da görevimizin sonuna kadar devam ettireceğiz. Çalışmalarımızla halkımızın gönlünde yer almaya devam edeceğiz’ dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.