DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP Gençlik Kolları Değirmendere’de MASKE VE KOLONYA DAĞITTI

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Yönetimi geçtiğimiz gün önemli bir etkinliğe imza attı. CHP’li Gençler Değirmendere Sahili’nde vatandaşları Covid-19 tehlikesine karşı uyarırken, vatandaşlara maske ve kolonya dağıttı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Karakadılar etkinlikte yerini aldı

Gerçekleştirilen etkinliğe CHP İl Gençlik Kolları Başkanı S. Zeki Karakadılar ve Yönetimi, Kartepe Belediye Meclis Üyesi Tugay Adak, önceki dönem İl Gençlik Kolları Yöneticisi Caner Arduç, şimdiki ve önceki il ve ilçe yöneticileri katılım sağladı.

Maske ve kolonya dağıttılar

CHP’li Gençler Değirmendere Yüzbaşılar’da bulunan Amfi Tiyatro’da bir araya gelerek, etkinliklerine başladılar. Gençler sahilde bulunan vatandaşları pandemi konusunda uyararak, maske ve kolonya dağıttı. Etkinlik için Değirmendereliler gençlere teşekkür etti.

Karakadılar, ‘Bu virüs mutlaka önemsenmeli, bitti gözüyle asla bakılmamalı’

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı S. Zeki Karakadılar, ‘Biliyorsunuz ki Covid-19 tehlikesi tamamen bitmedi. Her ne kadar normalleşme sürecine girdiysek de bu virüs önemsenmeli, asla bitti gözüyle bakmamalı. Bugün bizler Gölcük Değirmendere’ye gelerek, hem vatandaşları uyarmak, hem de maske ve kolonya dağıttık. Bu etkinliğimize katılım sağlayan bütün yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.