DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dövizde yukarı yönlü dalgalanmalar devam ediyor DÖVİZE YATIRIM YAPIN AMA BORÇLANMAYIN

Dövizde yukarı yönlü dalgalanmalar devam ediyor DÖVİZE YATIRIM YAPIN AMA BORÇLANMAYIN
16.06.2020
1.024
A+
A-

İlçemizde 19 Mayıs Caddesi Üzerinde bulunan Bektaş Döviz’in vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer döviz piyasası hakkında önemli bilgiler verdi. Döviz’de şu anda yukarı yönlü bir dalgalanma olduğunu ifade eden Kazanfer, “Dövize yatırım yapılmalı fakat dövizde borçlanılmamalı” dedi.

Dolar’ın yılsonunda 7.300’e yükselmesi bekleniyor

Bektaş Döviz’in vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer yaptığı açıklamada, “Kısıtlamaların açılmasından sonra piyasalarda azda olsa bir hareketlenme gördük. Ancak bu hareketlilik henüz ekonominin toparlanmasında yeterli değil. Henüz Covid -19’un bir aşısı bulunmuş değil. Salgın hala bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam ediyor. Buda tabi ekonomiyi olumsuz yönde etkiliyor. İster istemez Döviz fiyatlarında bir düşüş görülmemekte. Şu an Dolar 7 Lira’nın altında olmasına rağmen yıl sonuna doğru 7.300 – 7. 500 beklentisi var. Geçtiğimiz günlerde Amerika Merkez Bankası FED’in faiz toplantısında da bir değişikliğe gidilmedi. ABD’ de işsizlik rakamları 30 Milyon’u geçmiş durumda. Bunun için Döviz fiyatlarında şu an için bir düşüş beklenmiyor. Vatandaşlarımız Döviz’ e yatırım yapılabilir fakat dövizle borçlanmamalarını öneriyoruz. İnşallah bu salgın bir an önce biter de ekonomi yavaş yavaş toparlanır. Aksi halde yılsonunda doların 7.400 – 7.500 bandında, Euro’nun da 8. 500 8.700 bandında olması bekleniyor” dedi.

Dolar alış  6.820 satış  6.920

Euro alış 7.700 satış 7. 800

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.