DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’tan engelli anne için AKÜLÜ SANDALYE ÇAĞRISINDA BULUNDU

Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’tan engelli anne için

AKÜLÜ SANDALYE ÇAĞRISINDA BULUNDU

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, engelli bir anne için akülü sandalye çağrısında bulundu.

Yaptığı yardım çağrılarıyla ihtiyaç sahiplerinin umudu olan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, engelli bir anne için Gölcüklü hayırsever vatandaşlara bir önemli çağrıda daha bulundu.

‘Lütfen duyarlı davranalım’

Başkan Bat, hayırseverlere yaptığı çağrıda, “Değerli arkadaşlarım. 4 kişilik aile ve bir çocuk tekerlekli sandalyede, anne tekerlekli sandalyede ve baba Büyükşehir Belediyesi’nde Temizlik İşleri Personeli. Acil akülü sandalye ihtiyacı vardır. Yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Lütfen duyarlı davranalım ve annemizi özgürlüğüne kavuşturalım.Telefon 0 532 350 50 59.’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.