DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞIYOR

GÖLCÜK BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞIYOR

GÖLCÜK BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞIYOR

Gölcük Belediyesi, kentin dört bir yanında plan ve program kapsamında bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ederek, kaldırım ve yollarda düzenleme yapıyor.

NELER YAPILIYOR?

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler: Gölcük Merkez Mahallesi’nde parke tamiri, Şirinköy Mahallesi’nde asfalt tamiri, Dumlupınar Mahallesi’nde yaya yolu düzenleme, Değirmendere Topçular’da yeni parke yapımı, Değirmendere’de çeşitli yerlerde asfalt tamiri, İhsaniye Karakaşlar Mahallesi’nde kapsamlı temizlik, Hisareyn Eyüp Şimşek Caddesi’nde yol açımı, Yazlık Merkez’de yeni parke ve bordür yapımı, Halıdere’de yeni parke yapımı ve Ulaşlı’da da bayrak direği yapımı çalışması devam ediyor. 

GÜZEL BİR GÖRÜNÜM SAĞLANIYOR

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, asfalt ve asfalt yapma ile bozuk olan yollar düzeltilirken ayrıca kaldırımlarda da yenileme çalışması yapılıyor. Bunun yanında şehir merkezinde de bordürler ve araçların park etmemesi için konulan sınır bordürleri sarıya boyayarak güzel bir görünüm sağlanıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerde boş arsalarda oluşan yabani otları kesmeye devam etti. Ayrıca; caddelerde de yıkama ve dezenfekte çalışmaları sürdürüldü.

YORUMLAR

  1. Gölcüklü dedi ki:

    Sadece yanlarda ama tümünde değil sanırsam.
    Kavaklı sahil yolu çarşıya gidiş yönünde herhangi bir çalışma yok.
    Eğer bozmak çalışmalarını saymazsak.