DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK BELEDİYESİ OKULLARI YKS SINAVINA HAZIRLIYOR

GÖLCÜK BELEDİYESİ OKULLARI YKS SINAVINA HAZIRLIYOR

Gölcük Belediyesi, 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS Sınavı öncesinde okullarda dezenfekte çalışması yapıyor. Ayrıca; tüm okulların bahçeleri de sağlığa ve çevreye zararsız dezenfektanlı kuyu suyu ile yıkanıyor.

Gölcük Belediyesi vatandaşların sağlığı için virüs salgının başından bu yana dezenfekte uygulamalarını düzenli bir şekilde sürdürüyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilerin sınava gireceği okullarda, kapı kolundan lavabolara kadar dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor.

19 OKUL, 576 SALONDA YAPILDI

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, YKS’nin yapılacağı 19 okul, 576 salonda dezenfekte işlemi ayrıntılı bir şekilde uygulandı. Dezenfekte işleminin yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de okul bahçelerini, sağlığa ve çevreye zararsız dezenfektanlı kuyu suyu ile tek tek yıkıyor ve böylece dış alanlarında temizliği gerçekleştiriliyor.

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “19 okulumuzu YKS – Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde hazırladık. 576 salonda dezenfekte işlemi ayrıntılı bir şekilde ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Dezenfekte işleminin yanı sıra okul bahçelerini de sağlığa ve çevreye zararsız dezenfektanlı kuyu suyu ile yıkıyoruz. Bu vesileyle; sınava girecek olan, geleceğimizin teminatı gençlerimize, YKS sınavında, Allah’tan zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.