DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediyesi ve GFSD’den önemli etkinlik 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN GÜVERCİN ŞOVU

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği, geçtiğimiz hafta pazar günü, önemli bir etkinliğe imza attı. Dernek üyesi fotoğraf sanatçıları, sokağa çıkma yasağı olan, 65 yaş üstü büyükler için ise serbestliğinin olduğu pazar günü, Gölcük sokaklarını ve sokağa çıkan büyükleri fotoğrafladılar.

BAŞKAN SEZER’DE ETKİNLİĞE KATILDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Dernek Başkanı İsmail İkiz’in de katıldığı etkinlik, Gölcük Anıtpark’ta başladı. Anıtpark’ın ardından fotoğraf sanatçıları Gölcük’ün dört bir köşesine yayılırken, muhteşem fotoğraflar çektiler.

“ÇEKİLEN HER FOTOĞRAF TARİHE DÜŞÜLEN BİR NOTTUR”

Etkinliğe katılan fotoğraf sanatçılarıyla bir araya gelen Başkan Sezer: “Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği ile Türkiye ve ilçe genelinde önemli başarılara imza attığımız yarışmalar düzenledik. Ayrıca fotoğraf sanatı adına da önemli programları gerçekleştirdik. Bugün düzenlediğimiz bu etkinlikle de hem sanatsal bir çalışma gerçekleştirmiş olduk hem de Korona Virüs sürecinde olağan üstü günler yaşayan ilçemizin fotoğraflarının çekilmesini sağladık. Aslında bu süreçte çekilen her fotoğraf tarihe düşülen bir nottur. Bu düşüncelerle etkinliğin düzenlenmesinde büyük emeği olan Dernek Başkanımız İsmail İkiz başta olmak üzere, katılan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  1. Gölcüklü esnaf dedi ki:

    Bravo sezer’e
    Kıskananlar çatlasın