DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü Gaziler’den Türk Harb-İş’e hayırlı olsun ziyareti

Gölcüklü Gaziler’den Türk Harb-İş’e hayırlı olsun ziyareti

Gölcüklü Gaziler’den Türk Harb-İş’e hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Münir Dörtyıldız, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak ve Yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Turhan Yıldız dualarla anıldı

Başkan Arslan ve yönetim kurulu üyesi Münir Dörtyıldız Başkan Korkut’a ve Yönetimine hayırlı olsun temennilerini iletti. Ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Turhan Yıldız’a ziyarette dualarla anılırken, Başkan Arslan, ‘Turhan kardeşimin vefatı sizi olduğu gibi bizi de çok üzdü. Allah mekanını cennet eylesin. Siz değerli kardeşime de yönetiminizle birlikte görevinizde başarılar diliyorum’ dedi. 

Korkut, ‘Çalışmalarımızı en güzel şekilde yerine getireceğiz’

Başkan Gökbayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Ziyaretinizden ötürü siz değerli Gazilerimize teşekkür ediyorum. Güzel temennileriniz bizleri çok mutlu etti. Sizinde söylediğiniz gibi Turhan başkanımızın vefatı bizleri çok üzdü. Turhan başkanımızın ardından aldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine getirip, sendika üyelerimizin bizden bekledikleri çalışmaları yerine getireceğiz. Allah’ın izniyle de bunu en iyi şekilde yerine getireceğiz’ diyerek konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.