DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcüklü Hayırsever Yunus Merttürk’ten eğitime önemli destek PROTOKOLÜ VALİ İMZALADI

Gölcüklü Hayırsever Yunus Merttürk’ten eğitime önemli destek

PROTOKOLÜ VALİ İMZALADI

 Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında, hayırsever Yunus Merttürk tarafından Gölcük ilçemizde yapılacak 12 derslikli mevcut yapının Bilim Sanat Merkezine dönüştürülmesine ait protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İmza törenine Kaymakam Karabulut’ta katılım sağladı

Protokol İmza törenine;  Vali  Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik,hayırsever Yunus Merttürk katıldı.

Vali Aksoy, ‘Yücel Koyuncu’yu rahmetle anıyorum’

Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında;  “ Gölcük’teki Bilim Sanat Merkezi ihtiyacımızın giderilmesi amacıyla bir binamızın bu amaca dönük olarak yeniden dizayn edilmesi işini Sayın Yunus Merttürk hayırsever kişi olarak üstlendi. Bu Bilim Sanat Merkezine de Yücel Koyuncu Bilim ve Sanat Merkezi adını vereceğiz. Hayırseverimize çok teşekkür ediyorum. Üstün yetenekli gençlerimizin eğitim alacağı Bilim Sanat Merkezimizin Gölcük’teki eğitimi daha üst noktalara taşınmasında önemli katkılar sunacağını biliyoruz. Adını verdiğimiz Yücel Koyuncu’yu da rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun”diyen Sayın Valimiz, eğitime desteklerinden dolayı hayırsever Yunus Merttürk’e teşekkür etti.

Protokol hayırlı olsun temennileriyle imzalandı

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri,Başiskele ilçemizde yapılacak Yücel Koyuncu  Bilim ve Sanat Merkezine ait protokolü hayırlı olsun dilekleriyle imzaladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.