DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü Yazar H. İhsan Sönmez’in dördüncü romanı DÜŞKIRAN SARKACI ÇIKTI

Gölcüklü Yazar H. İhsan Sönmez’in dördüncü romanı 

DÜŞKIRAN SARKACI ÇIKTI

Gölcüklü Yazar H. İhsan Sönmez’in dördüncü romanı  “Düşkıran Sarkacı” Ekinoks yayınevinden çıktı. Bu eserde insanın psikolojik sarkacınadokunacak, hayatı çıplak görebilmek için bakış açınızı güneşin eliyle sileceksiniz.

Okur ve kitapseverlerden ilgi gören Gri Tilki, Sonida, Zaman Tamircisi romanlarının yazarı H.İhsan Sönmez bu kez “Düşkıran Sarkacı” isimli romanıyla okurlarıyla buluşuyor. İki yılda yazımı tamamlanan eser Ekinoks Yayınevince yayımlandı. Değişim geçiren bireyin psikolojik ve sosyal gerçekliğini çarpıcı bir kurguyla anlatan Düşkıran Sarkacı, tüm kitap market ve internet kitap satış noktalarında yerini aldı. Gölcük Değirmendere’de yaşayan yazarın daha önce yayımlanmış on üç kitabı bulunuyor.

KİTAP TANITIM BÜLTENİ

İyilik ve kötülük algısı sürecinde içgüdülerin müphem boşluğunda salınan psikolojik kırılgan bir sarkaçtan söz etmek mümkündür. Varlık ve yokluk ikileminin yarattığı bu sarkaç, öne doğru salındığında kişi kendisi arkaya doğru salındığında öteki kişi olabilir.

“Düşkıran Sarkacı” doğal iklimini yitiren genç İsmail’in değişim serüveninin, kazanma hırsının, toplumsal konumunun ve güçlü olma tutkusunun ayna arkasıdır. Kişiliğini yaşadığı toplumun karanlık yüzüyle özdeşleştiren, şiddeti içselleştirerek, baskıcı, sevgisiz bir eş ve babaya dönüşümünün romanıdır.

Ne yapılmayacağını bilmek geçmişle, ne yapılacağını düşünmek gelecekle ilgilidir. Büyümemek, hayatı kirletenlere karşı direnmektir. Aile içi şiddet ve geleneksel önyargılarla mağdur edilen, parçalanan kişiliğinin yarattığı hezeyanla intikam ateşiyle yanan ve anne katili olan küçük Burak’ın sarsıcı öyküsüdür. Buğulu bir pencereden birey ve topluma bakan ”DüşkıranSarkacı”nda hayatı çıplak görebilmek için bakış açınızı güneşin eliyle sileceksiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.