DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te LGS sınavında 2 bin 956 öğrenci ter dökecek SİZE GÜVENİYORUZ ÇOCUKLAR

Gölcük’te  LGS sınavında 2 bin 956 öğrenci ter dökecek

SİZE GÜVENİYORUZ ÇOCUKLAR

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de yarın LGS Sınavı heyecanı yaşanacak. İlçemizde 24 Resmi ve özel okulda toplamda 2 bin 956 öğrenci sınav heyecanı yaşayarak ter dökecek.

Cumartesi günü tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de LGS Sınavı heyecanı yaşanacak. İlçemizde de 24 Resmi ve özel okulda toplamda 2 bin 956 öğrenci sınav heyecanı yaşayarak ter dökecek.  211 Salonda ( 51’i tek kişilik Salon) gerçekleşecek  LGS Sınavı’nda ayrıca 72 Sınav Bina Sınav Komisyon Başkanı ve 556 Öğretmen Salon Başkanı- Gözetmen görev alacak.

Sınav iki oturumdan oluşacak

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden LGS Sınavı hakkında yapılacak açıklamada, “Liselere geçiş sistemi kapsamında yapılacak olan ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılacağı “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav”, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü ilçemizde 24 sınav merkezinde gerçekleştirilecektir. Bahsi geçen Merkezi Sınav iki oturum halinde uygulanacak, birinci oturum 09:30’da ve ikinci oturum 11:30’da başlayacaktır. Birinci oturum, 50 soruluk sözel alandan oluşacak ve süresi 75 dakika; ikinci oturum ise 40 soruluk sayısal alandan oluşacak ve süresi 80 dakika olacaktır. Sınava katılacak olan 2 bin 956 öğrencimize başarılar diliyoruz” denildi.

Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı var

Yapılan son açıklamada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla LGS Sınavı’nın gerçekleşeceği 20 Haziran Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını açıklandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.