DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İZMİT BELEDİYESPOR’A BİR MİLLİ YILDIZ DAHA

İZMİT BELEDİYESPOR’A BİR MİLLİ YILDIZ DAHA

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve önümüzdeki sezon Avrupa’da boy gösterecek olan İzmit Belediyespor bir yeni transferini daha açıkladı. İzmit Belediyespor milli yıldız Elif Emirtekin’i renklerine bağladı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek olan İzmit Belediyespor transferlerini bir bir açıklamaya devam ediyor. Transfer ettiği birçok yıldız sporcu ile kadrosunu güçlendiren İzmit Belediyespor son olarak Beşiktaş’ta oynayan 1.84 boyundaki hücum oyuncusu Elif Emirtekin’i renklerine bağladı. 1994 doğumlu kısa ve uzun forvet pozisyonlarında oynayabilen milli sporcu Elif Emirtekin önümüzdeki sezondan itibaren İzmit Belediyespor’un Türkiye ve Avrupa’da ki başarıları için ter dökecek.

Elif Emirtekin Kimdir?

12 Ağustos 1994 yılında İzmir’in Konak ilçesinde doğdu. 1.84 boyunda olan Emirtekin kısa ve uzun forvet pozisyonlarında oynayabiliyor. 2010-2019 yılları arasında Botaş’ta geçen sezon ise Beşiktaş’ta forma giydi. A Milli takımında da oynayan Emirtekin geçen sezon Beşiktaş ile ligde 18 maça çıkarken 6.9 sayı, 3.9 ribaunt ve 2.1 asist ortalamaları ile oynadı. Beşiktaş formasıyla ile Eurocup’ta da mücadele eden Emirtekin, 8 Eurocup maçında 3.6 sayı, 3.5 ribaunt ve 1.9 asistlik bir performans gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.