DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ormanya’nın açılışı 9 Haziran Salı gününe ertelendi

Ormanya’nın açılışı 9 Haziran Salı gününe ertelendi

Ormanya’nın açılışı hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeni ile 9 Haziran Salı gününe ertelendi.

Ormanya’nın açılışı 9 Haziran Salı gününe ertelendi

Kocaeli’nin yeni bir markası haline gelen Doğal Yaşam Parkı Ormanya’da Koronavirüs salgını nedeni ile ziyaretçi kabulüne kapatılmıştı. Yeni kontrollü yaşam ile birlikte bu hafta sonu açılması planlanan Ormanya’nın açılışı, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle 9 Haziran Salı gününe ertelendi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NEDENİ İLE AÇILIŞ ERTELENDİ

İçişleri Bakanlığı nedeni ile Kocaeli’nin de içinde bulunduğu 14 Büyükşehir ve Zonguldak ilinde bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Normalleşme süreci ile bu hafta sonu açılması planlanan Ormanya’nın açılışı sokağa çıkma yasağı sebebiyle önümüzdeki hafta Salı gününe ertelendi. Ormanya her hafta pazartesi günleri ziyaretçilere kapalı oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.