DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Rizeli Kardeşler’de lokanta kısmı hizmet vermeye başladı BALIK YEMEYİ İHMAL ETMEYİN

İlçemizin en çok tercih edilen balıkçılarından olan Rizeli Kardeşler’de taze ve günlük balık satışları devam ediyor.   Coronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan lokanta kısmının yeniden  hizmet vermeye başladığını ifade eden yetkililer Gölcük halkının gönül rahatlığıyla balık yemeye gelebileceklerini belirttiler.

“Bu sene palamutun hem bol hem de iri olmasını umut ediyoruz”

Yaz aylarında da bol bol balık yenmesinin faydalı olduğunu ifade eden Rizeli Kardeşler Balık Lokantası Sahibi Emrah Kurtuluş yaptığı açıklamada, “Balık fiyatları kış aylarıyla aşağı yukarı aynı sezonunda satış yaptığımız fiyatlardayız. Balıklarımız her zaman olduğu gibi taze balık olup buzhane balığı değildir. Tabi satışlarımız kış ayları kadar yoğun olmasa da yinede güzel bir ilgi var. Özellikle yağmurlu havalarda ilgi daha yoğun oluyor. Geçtiğimiz sezon palamut fazla çıkmamış, çıkan balıklarda küçüktü. Bu sene palamut ufak ufak kendini göstermeye başladı. Bu sene palamutun hem bol hem de iri olmasını umut ediyoruz” dedi.

Lokanta kısmı hizmet vermeye başladı

Kurtuluş sözlerinin devamında, “Bunun yanında coronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir lokanta kısmımız kapalıydı. Yeni normalleşme dönemi ile birlikte lokanta kısmımız yeniden hizmete açılmıştır.  Lokantamızda tüm tedbirlerimizi almış durumdayız. Gölcük halkı gönül rahatlığıyla balık yemeye gelebilir. Ayrıca ev ve iş yerlerine paket servisimiz devam ediyor. Biz vatandaşların yaz aylarında da. Bol bol balık yemelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları

Hamdi 35 lira, istavrit 35 lira, sardalya 30 lira,  çupra levrek 40 lira,  barbun 60 lira,  alabalık 30 lira, Karadeniz Somon 35 lira,  Norveç Somon 70 lira,  palamut (yerli taze) tane 50 lira,  turna mezgit 60 lira,  karides 40 lira.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.