DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Şehit Polisimiz Fatih Kara gözyaşları ve dualarla uğurlandı

Şehit Polisimiz Fatih Kara gözyaşları ve dualarla uğurlandı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Körfez’de trafik kontrol noktasında görev yapmakta iken meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak, hastaneye kaldırılan ve tedavi gördüğü hastanede Şehit olanPolis Memuru Fatih Kara’nın İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen  cenaze törenine katıldı.

Kocaeli protokolü Şehidimizi yalnız bırakmadı

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen cenaze törenine; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Vali Yardımcısı Dursun Balaban,  Derince Kaymakamı Cemil Aksak, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün şehidimizin  ailesive emniyet müdürlüğü personeli katıldı.

Vali Aksoy, ‘Derin üzüntü içerisindeyiz’

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy yapmış olduğu konuşmalarında:Şehidimizin çok değerli ailesi, değerli katılımcılar, emniyet teşkilatımızın tüm değerli mensupları, bugün bir polis memurumuzu ebediyete intikal ettirmek üzere buradan uğurluyoruz. Emniyet teşkilatımız halkın huzur ve güvenliği için 24 saat esasına göre görev yapmakta ve bu uğurda büyük fedakârlıklar ortaya koymaktadır. Terör ile mücadelede, asayiş hizmetlerinde, trafik hizmetlerinde ve birçok alanda bu çalışmalarını görüyoruz. Son dönemde dünyayı kasıp kavuran pandemi sürecinde de şehir giriş- çıkışlarının kontrolü, maske denetimlerinden diğer noktalara kadar her alanda güvenlik birimlerimiz 24 saat esasına göre özveriyle görev yaptı. Bu vesileyle bütün güvenlik görevlilerimize de özellikle teşekkür ediyorum. Trafik hizmetleri oldukça önemsenen ve kazaların en aza indirilmesi, can ve mal kayıplarının sonlandırılması adına büyük fedakârlıklarla çalışmalar yapıyor. Böyle bir çalışma sırasında polis memurumu arkadaşımız maalesef bir aracın çarpması sonrası ağır yaralandı, hastaneye kaldırıldı, ciddi bir uğraş verildi. Allah’ın takdiri kendisini dün gece kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, ailesine, sevenlerine, emniyet teşkilatımıza sabır diliyorum. Böylesine önemli görevlerde bulunan ve yaşamını kaybeden, şehitlik mertebesine ulaşan bütün güvenlik güçlerimizi rahmetle anıyorum. Değerli katılımcılar, Kocaeli Valiliği görevindeki bugün son günüm. Bu vesileyle sizlere tekrardan arz-ı veda ediyorum. Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum, ailesine de sabır diliyorum, Emniyet teşkilatımızın da güvenlik birimlerimizin de başı sağ olsun.”dedi.

İl  Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duanın ardından şehidimiz Polis Memuru Fatih Kara’nın naaşı defnedilmek üzere memleketi Malatya’ya uğurlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.