DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sevinç Karademir dualarla uğurlandı

Gölcük Belediyesi’nde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olarak görev yapan Yüksel Karademir’in eşi, Yeşim, Aykut ve Murat Karademir’in anneleri Sevinç Karademir hayatını kaybetti. Karademir’in cenazesi bugün Örcün’de kılınarak toprağa verildi.

Dostları Karademir ailesini yalnız bırakmadı

Cenaze namazına Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye personeli, ilçemizin siyasi parti temsilcileri, STK ve Dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Cenaze Örcün’de kılındı

52 yaşında ve 2 çocuk annesi olan Sevinç Karademir’in cenazesi öğle namazına müteakiben Örcün’de kılınarak, Örcün Asri Mezarlığı’na defnedildi. Bizde Gazetemiz adına Merhume’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.