DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, ‘KURALLARA UYALIM Kİ NORMAL YAŞAMA GERİ DÖNELİM’

Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, kurum faaliyetlerine normalleşme takvimine göre yeniden başlayacaklarını ifade etti.

‘Çalışmalarımızı bu süreçte durdurmak zorunda kaldık’

Başkan Cintaş, yaptığı açıklamada, THK Gölcük Şubesi olarak coronavirüs öncesinde belli başlı eğitimler vermekteydik. Geçtiğimiz Mart ayında pandeminin ülkemizde de görülmesi ile birlikte, ülke çapında bazı tedbirler alınmaya başlandı. Bu tedbirler arasında, okulların eğitimlerine ara vermesi söz konusu oldu. Okullardaki eğitime ara verilince bizler de bir okulumuzda devam eden eğitimi yarıda bırakmak zorunda kaldık. Uzaktan eğitim sürecinin devam etmesi ve pandemi nedeniyle okullarımızın kapanması ile birlikte vermiş olduğumuz eğitimler de yarıda kaldı. Coronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk zamanlarda tedbir amaçlı olarak, insanların toplu halde bulunabilecekleri yerlerin faaliyetleri sınırlandırılmış, bizler de kurumumuzun faaliyetlerini, bu kapsamda geçici bir süreliğine durdurmuştuk” şeklinde konuştu.

‘Normalleşme takvimine göre çalışmalarımıza başlayacağız’

THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, son olarak, “Bu süreçte bizler de THK Gölcük Şubesi Yönetim Kurulu olarak toplantılarımızı gerçekleştiremedik. Bu yüzden bu süreçte bir araya gelemedik. Ülke çapında normalleşme sürecine girmemizle birlikte bizler de kurumumuzun faaliyetlerini Temmuz ayında başlatmayı planlıyoruz. Umarım yeni dönemde daha iyi bir sürece girer ve okullarımızın açılması ile birlikte eğitimlerimize sağlıklı bir şekilde devam ederiz. Coronavirüse karşı sokağa çıkarken tedbirimizi alarak maskemizi takmalı, kişisel temizliğimize özen göstermeli ve sosyal mesafeye uymayı da ihmal etmemeliyiz” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.