DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Türkiye’nin kahramanları Büyükşehir’in kamplarında konuk ediliyor

Türkiye’nin kahramanları Büyükşehir’in kamplarında konuk ediliyor

Büyükşehir Belediyesi, sağlık personellerinin yorgunluğunu almak ve motivasyonlarını artırmak için Diriliş-1, Diriliş-2, Darıca ve Kandıra Gençlik kamplarını sağlıkçılar için tahsis etti.

Türkiye’nin kahramanları Büyükşehir’in kamplarında konuk ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koronavirüs sürecinde büyük fedakarlıklar göstererek insanların sağlığı için hizmet eden sağlık çalışanlarını bir kez daha unutmadı. Başkan Tahir Büyükakın’ın pandeminin ilk döneminde sosyal medya hesabında sağlık çalışanlarını Diriliş-1, Diriliş-2, Darıca ve Kandıra Gençlik kamplarında ağırlayacaklarını duyurmuştu. Adeta Türkiye’nin kahramanları haline gelen sağlık çalışanları Büyükşehir Belediyesi’nin kamplarında aileleri ile birlikte misafir edilmeye başlandı.

TÜM İMKANLAR SAĞLANIYOR

Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım, konaklama gibi birçok destek veren Büyükşehir Belediyesi şimdi de aileleri ile birlikte bünyesinde bulundurduğu kamplarda onları misafir ediyor. Kılavuz Gençlik Modeli’nin özelikle gençlerin eğitim ve sosyal yönlerini desteklemek için faaliyet gösteren gençlik kampları bu sefer Sağlık personelleri ve aileleri için kapılarını açtı. Büyükşehir Belediyesi misafirlik sürecinde gereken tüm imkânları sağlıyor. Kamplarda ailecek yapılabilecek birçok etkinlik mevcut, ayrıca yemek ve konaklama gibi imkânlar da Büyükşehir Belediyesi tarafından en iyi şekilde sağlanıyor. Belli aralıklarla sağlık personeli ücretsiz olarak bu kamplarda misafir edilmeye devam edecek.

“BAŞKAN BİZE SÖZ VERMİŞTİ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın sürecin başlarında kendilerine söz verdiğini belirten Kocaeli Sağlık Müdürlüğü Basın ve iletişim sorumlusu Merziye Kasap Portakal bugün o sözün tutulduğuna şahit olduklarını söyledi. Portakal “Burada misafir olmanın gururunu yaşıyoruz. Başkanımızın bize verdiği söz çok değerliydi. Bugün o sözün startını verdik. Burada olan arkadaşlarımız çok zor süreçlerden geçti ve bu kamp kimsenin tahmin edemeyeceği kadar onlara iyi geliyor. Arkadaşlarımız aileleri ile burada çok iyi vakit geçiyor. Aldığımız geri dönüşler oldukça olumlu. İnşallah zamanla tüm sağlık çalışanlarımızı ağırlamayı planlıyoruz. Başkanımıza ve Büyükşehir personelimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“BU HEDİYE İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kocaeli İl Sağlık müdürlüğünde görevli olan Erkan Özmen isimli personel ise Büyükşehir Belediyesinin hediyesinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek “Belediyemizin bize vermiş olduğu bu hediye çok değerli. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Öyle zamanlar olduk ki ailemizle çocuklarımızla görüşemedik, evlerimize gidemedik. Fakat bugün her şey çok güzel, imkânlar çok iyi sağlanmış, ailecek çok mutluyuz” diyerek duygularını belirtti.

TEDBİRLER ALINDI

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampları, Koronavirüs süresi boyunca tedbirler kapsamında hizmet veremiyordu. Yeni normalleşme ile beraber tüm sağlık tedbirleri alınarak kamplar hizmete tekrar başladı. Darıca ve Kandıra kamplarında sahil temizliği de yapılırken Diriliş Gençlik Kamplarında ise gereken tüm hazırlıklar titizlikle tamamlandı. Sağlık personellerini ücretsiz ağırlayan Büyükşehir Belediyesi sosyal mesafeyi de gözeterek tüm tedbirleri de elden bırakmıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.