DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

15 Temmuz’u hatırlatan fotoğraflar Anıtpark’ta sergilanedi

15 Temmuz’u hatırlatan fotoğraflar Anıtpark’ta sergilanedi

15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yılında, Anıtpark’ta o günü anlatan fotoğraflardan oluşan sergi Gölcük Halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

Fotoğraflar dikkatle incelendi

Dört yıl önce, 15 Temmuz 2016 akşamı gerçekleştirilen ve ülkemiz demokrasisini hedef alan hain darbe girişimi, vatansever halkımız, askerlerimiz ve emniyet güçlerimizin mücadelesi ile başarısız hale getirilmişti. O günü yansıtan fotoğraflar, uzun bir süre hafızalardan silinmedi. Yine 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde,  Anıtpark’ta o geceyi hatırlatan fotoğrafların sunulduğu bir fotoğraf sergisi açıldı. Protokol üyeleri ve Gölcüklü vatandaşlar, açılan sergideki fotoğrafları dikkatle inceleyerek o güne dair hafızalarını tazeledi.

Yoğun ilgi gösterildi

Açılan fotoğraf sergisine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, kaymakamlık daire müdürleri ve vatandaşlar katılım gösterdi. Kaymakam Karabulut, Belediye Başkanı Sezer ve beraberindeki katılımcılar, 15 Temmuz 2016 akşamına dair çekilen görüntüleri dikkatle inceleyerek o güne dair görüşlerini birbirlerine aktardı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.