DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin ikinci etap yol çalışması

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

İlçemizde yaşanan trafik sorununa büyük bir alternatif olacak olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi duble yolun birinci etabı geçtiğimiz ay tamamlanmıştı. Duble yol çalışmasında ikinci etap olan Kaymakamlık Binası’nın ön tarafında ki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Trafiği oldukça rahatlatacak

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yapımı devam eden Duble yol çalışmasını tamamlanmasıyla ilçe trafiği büyük bir ölçüde rahatlayacak. Duble yol çalışmasında orta refüjün tamamlanmasının ardından ekipler tarafından yan kaldırım taşları döşeniyor. Kaldırımların tamamlanmasının ardından yol çalışması asfalt dökümü ile tamamlanacak. En kısa zamanda tamamlanması planlanan duble yol çalışmasının ikinci etabın bitiminden sonra ilçemizde yaşanan trafik sorunu büyük bir ölçüde rahatlamış olacak.

Çalışmaların tamamlanması sabırsızlıkla bekleniyor

Tüm hızıyla devam eden duble yol çalışmasının tamamlanmasını büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden vatandaşlar, “ Gölcük’te yaşanan trafik sorununa büyük ölçüde katkı sağlayacak olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde ki çalışmaların tamamlanmasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla şehir içi trafiği büyük bir ölçüde rahatlayacak. Biz bu bağlamda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.