DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen DÜNYA’NIN SAYILI ÜLKELERİ HALİNE GELDİK

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen DÜNYA’NIN SAYILI ÜLKELERİ HALİNE GELDİK

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen

DÜNYA’NIN SAYILI ÜLKELERİ HALİNE GELDİK

AK Parti Gölcük İlçe başkanı yaptığı basın açıklamadı ile ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “Son dönemde özellikle Sağlık, Milli Savunma ve Sanayi-Teknoloji alanlarında yaptığımız atılımlar ile Dünya’nın sayılı ülkeleri haline geldik” dedi.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “24 Temmuz 1908 tarihi, basından sansürün kaldırıldığı tarihtir. Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır. Basın hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren ulusal ve yerel basınımız, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir. Ülkemizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasına, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. Özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim” dedi.

“Fatih Sultan Mehmet Han’ın mirası Ayasofya Camii özüne döndü”

Ayasofya’nın yen,den ibadete açı8lmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seymen, “Geçtiğimiz Cuma günü hasret bitti, vuslata kavuştuk. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli açılışlarından birini gerçekleştirdik. Fatih Sultan Mehmet Han’ın mirası Ayasofya Camii özüne döndü. 86 yıl önce ibadete kapatılarak müzeye dönüştürülen Ayasofya, Cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı. Böylesine önemli bir açılışa imza atmak asrın lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a nasip oldu. Bizlerin de yıllardır beklediğimiz vuslata kavuşmamızı, hala nefes alıp verirken bu sevinci yaşamamızı sağlayan rabbimize sonsuz şükürler olsun” dedi.

“Bu başarı hepimizin başarısıdır”

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesinin 2 yıllık değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Son 2 yılda eğitim, gençlik ve spor, sağlık, adalet, içişleri, milli savunma, ulaştırma ve altyapı, aile-çalışma ve sosyal hizmetler, çevre ve şehircilik, tarım ve orman, hazine ve maliye, ticaret, sanayi ve teknoloji, enerji, dışişleri, kültür turizm alanlarında gösterdiğimiz gelişmeleri aktardı. Geçmişte en ufak sarsıntıda adeta yerle yeksan olan bir Türkiye’den, bölgesel ve küresel her türlü sınamayı başarıyla veren bir ülke haline geldiğimizi değerlendirme neticesinde görmekteyiz. Son dönemde özellikle Sağlık, Milli Savunma ve Sanayi-Teknoloji alanlarında yaptığımız atılımlar ile Dünya’nın sayılı ülkeleri haline geldik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Liderinin arkasında sapasağlam duran Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının başarısıdır” dedi.

“İlçe teşkilatı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Başkan Seymen, “ AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer, ilçe yöneticilerimiz ve meclis üyelerimiz ile birlikte bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdik. Seçimden seçime değil, her zaman halkının yanında olma geleneğini sürdüren bir partinin mensubu olarak halkımızın bizlere teveccühü, çalışma motivasyonumuzu artırıyor. İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Gölcük Belediye Başkanımız hemşehrilerimizle gönül bağını hiç ihmal etmiyorlar. Bizi, 2023, 2053, 2071 hedeflerimize taşıyacak en önemli unsur işte bu gönül bağıdır. Bizler de ilçe yöneticilerimiz ile birlikte mahalle teşkilatlarımıza önem göstermeye devam ediyoruz. Bu hafta Halıdere Yalı ve Körfez mahalle teşkilatlarımızın haftalık yönetim kurulu toplantısına katılarak değerli yöneticilerimiz ile istişare ettik. Biliyoruz ki mahalle teşkilatlarımız ne kadar azimli çalışırsa Cumhurbaşkanımız’ın sırtından o kadar yük alırız” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Baki Özdemir’i tebrik etti

Başkan Seymen son olarak, “Genel Merkezimiz tarafından İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Gölcük Belediyesi Meclis Üyemiz Baki Özdemir’ i kutluyor, zorlu görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.