DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Özlü LGS Birincisi Burak Bera Özbay’ı ağırladı

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Liselere Giriş Sınavı’nda Türkiye Birincisi olan Burak Bera Özbay’ı belediyede ağırlayarak kendisini ödüllendirdi.

Eğitime ve gelecek nesile büyük önem veren Başkan M. Yasin Özlü, eğitimdeki başarıları ödüllendiriyor. Başiskele’de ikamet eden Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulu öğrencisi Burak Bera Özbay, babası Ahmet Özbay ile birlikte belediyeye gelerekBaşkan Özlü’yü ziyaret ederek sevincini paylaştı. Başiskele Çocuk Üniversitesi öğrencisi de olan Burak Özbay ziyarette Başkan M. Yasin Özlü’ye teşekkür ederek, başarısında Çocuk Üniversitesi’nin de çok büyük katkısı olduğunu ifade etti.

BAŞKAN ÖZLÜ: BİZLERİ GURULANDIRDI

Başkan Özlü de “LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan ile Türkiye Birincisi olan Başiskele Çocuk Üniversitesi öğrencimiz Burak Bera Özbay kardeşimizi belediyemizde ağırladık. Bize bu büyük gururu yaşatan Başiskeleli Burak kardeşimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.İlçemize bu onuru yaşatan kardeşimize, ailesine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, başarılı öğrenciye kitap ve kol saati hediye ederek kendisini ödüllendirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.