DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Beyaz Optik Değirmendere’de önemli görev değişimi YENİ İŞLETMECİ AYBİKE OLGUN OLDU

İlçemize bağlı Değirmendere Başkomutan Caddesi No 19/ 11 adresinde 2015 yılından beri Nilgün Cansever Olgun tarafından hizmet vermekte olan Beyaz Optik Değirmendere Şubesi’nin yeni işletmecisi Aybike Olgun oldu.

Beyaz Optik Değirmendere Şubesi’nde 5 yıldır başarılı bir şekilde işletmecilik yapan Nilgün Cansever Olgun artık bayrağı genç nesillere bırakmanın zamanı geldiğini ifade ederek Beyaz Optik Değirmendere Şubesi’nin yeni işletmecisinin kızı Aybike Olgun olduğunu açıkladı.

“Bu sene birçok yenilik gerçekleştirdim ve gerçekleştirmeye de devam edeceğim”

Genç ve yeniliklere açık bir şekilde göreve hazır olduğunu ifade eden Yeni işletmeci Aybike Olgun kısaca kendini tanıttıktan sonra yapmış olduğu yenilikler ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Olgun yaptığı açıklamada, “Merhaba Ben Aybike Olgun. 29 Temmuz 1997 yılında Kocaeli/İzmit’te doğdum. İlk ve orta öğretimimi İlimtepe ilköğretim-ortaöğretim okulunda gördüm. Daha sonra 2011 yılında Başiskele Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ulaştırma Hizmetleri alanı İngilizce Lojistik bolumu üzerine lise öğretimimi tamamladım. 2015 yılında lise mezuniyetimin ardından Uşak Üniversitesi Sanat Tarihi Lisans programında eğitim gördüm ve 2019 Haziran ayında mezun oldum. 2020 yılında ise hedef ve hayalim  olan  Yüksek Lisans öğretimime Karamanoğlu Mehmetbey Üniversite Felsefe Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans programı üzerine yapmaya başladım. Aktif öğrencilik hayatimin yani sıra Ocak 2020 yılında annem Nilgün Cansever Olgun’dan devir almış olduğum Beyaz Optik Değirmendere isimli Optik mağazasında işveren olarak çalışmaya başladım. Genç aynı zamanda bir Kadın girişimci olarak devir aldığım optik mağazada bu sene birçok yenilik gerçekleştirdim ve gerçekleştirmeye de devam edeceğim” dedi.

“ “Akıllı masa” ile müşterilerimize detaylı gözlük camı hakkında bilgi vereceğiz”

Beyaz Optik Değirmendere’nin yeni işletmecisi Aybike Olgun yaptığı Beyaz Optik Değirmendere’de hayata geçirdiği bazı yenilikler hakkında bilgi verdi. Olgun, “ Mağazamda ilk yapmış olduğum değişiklik Optisyen ve Mesul Müdürüm ve benim gibi ayni zamanda genç bir çalışan olan Burak Özmen ile çalışma hayatıma başlamak oldu. Genç, dinamik ve günümüz teknoloji çağına ayak uyduran Burak Özmen ile uyumlu bir çalışma ortamı yakaladık. Annem Nilgün Cansever Olgun’dan öğrenmiş olduğum insan ilişkileri ve müşteri odaklı çalışma politikasıyla Beyaz Optik Değirmendere, diğer optikçilerden bir adim daha farklı olmayı ve önde olmayı sağladı. Müşterilerime  güven, kalite ve detaylı bilgi ortamı sağlamak için “Akıllı Masa” dediğimiz detaylı gözlük camı hakkında bilgi alabileceğiniz (Akıllı masa teknolojisi Beyaz Optik Değirmendere’de gözlüğünüzü yaptırmadan hangi açılardan nasıl göreceğiniz camın netliğini inceliğini kalınlığını 3 boyutlu masa teknolojisi sayesinde görebileceksiniz. 2 si 1 arada  3 ü 1 arada olan bifocal ve progressive camların görüş açısı ve netliği, colormatik cam koyuluğu, cam inceltme görselliği, polarıze cam gorselı, kırılmaz cam test videosu, yansımayan cam (fotograf cekımlerınde parlamaz) gibi bir çok özellikli masadır). Akıllı masa teknolojisi Beyaz Optik Değirmendere  mağazamızda mevcuttur” dedi.

Dünyaca ünlü gözlük markaları Beyaz Optik’te

Olgun sözlerinin devamında, “Ayrıca yeni sezonda ilk defa POLICE,FILA, FLIRT,FERFARINI marka güneş ve çocuk güneş gözlükleri ile marka yelpazemizi genişlettik. Saydığım markaların yani sıra Armani   Exchance, Burberry, Gucci, Persol, Emporio Armani, Michael Kors, Prada, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Slazenger, Lee Cooper, Belmond, Polar, Isve, Luciano Marelli, Air Force, Despada, Osse, Hawk, Rapsodi, Flott, Keep Out, Exess, Elegance, Porto Romano, Polo, Gemmar, Free Titanium gibi markalar ile çalışarak Beyaz Optik Değirmendere’nin “Her Yüze Her Göze Göre” mottosunu yansıtıyoruz. Beyaz Optik Değirmendere farklı ve uygun fiyatlı optik ve güneş gözlükleriyle daima ailenizin  gözlükçüsü ve öyle olmaya devam edecektir” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.