DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimini lanetliyoruz”

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimini lanetliyoruz”

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel,

“15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimini lanetliyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 4. Yıl dönümünde bir mesaj yayınlayarak, “  15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimini lanetliyoruz” dedi.

“Bütün demokrasi şehitlerimize ALLAH’tan rahmet diliyorum”

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel yaptığı açıklamada, “Demokrasiye ve milli iradeye yönelik gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminin; halkımızın cesaretli bir şekilde direniş göstermesi, TBMM ve Siyaset kurumunun bütün aktörlerinin ortak hareket etmesi ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile Emniyet Güçlerimizin vatansever personellerinin de dik durması neticesinde bertaraf edilmesinin yıl dönümünde, öncelikle hain darbe girişiminde gözünü kırpmadan canını veren bütün demokrasi şehitlerimize ALLAH’tan rahmet,  gazilerimize de sağlık ve esenlikler dilemek istiyorum” dedi.

“Güçlü, müreffeh bir Türkiye yaratmanın yolu, Atatürkçü düşünceyle Cumhuriyetin kuruluş ilkelerine bağlı”

Açıklamalarına devam eden Başkan Gürel, “Emperyalist güçlerin desteğiyle, ülkemizi parçalayıp, bölmek arzusuyla birlik ve beraberliğimize kast etmek amacıyla Devletimizin bütün kılcal damarlarına sızan FETÖ Terör Örgütünün de gerçek yüzünü görmüş olduk. Bu darbe girişiminden sonra hükümetin FETÖ’ye karşı istikrarlı bir şekilde yaptığı mücadele başarılı bir şekilde meyvelerini verse de, FETÖ terör örgütünün baş aktörlerinin ülkemize iade edilmesi talebine rağmen hala iadelerinin gerçekleşmemesi ve ısrarla belirtmemize rağmen Siyasi ayaklarının da ortaya çıkartılmaması, yapılan bu kararlı mücadeleye de leke sürmeye devam etmektedir.  Vatansever TÜRK milleti olarak, alt kimliklerimiz ne olursa olsun; Ülkemize, bayrağımıza, birlik ve beraberliğimize sahip çıkacağımızı, Askeri veya Sivil her türlü darbeye karşı kararlı duruşumuzdan taviz vermeyeceğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Dolayısıyla güçlü, müreffeh bir Türkiye yaratmanın yolu, Atatürkçü düşünceyle Cumhuriyetin kuruluş ilkelerine bağlı, kuvvetler ayrılığına dayalı demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti esaslarına sarılmaktan geçmektedir. Tek düşüncemiz ve umudumuz yine milletimizin azim ve kararlığıdır. Demokrasiye ve Halk egemenliğine olan inancımızla 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimini lanetliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.