DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Fındığı satışı başladı BİR GELENEK DEVAM EDİYOR

Değirmendere Fındığı satışı başladı

BİR GELENEK DEVAM EDİYOR

İlçemize Bağlı Değirmendere’nin simgesi olan Değirmendere Fındığı satışı yol kenarlarında kurulan stantlarda satılmaya başlandı. Değirmendere’de bir gelenek devam ediyor.

Her geçen sene nesli tükeniyor

Değirmendere’nin simgesi olan ve uğruna yıllarca festivaller yapılan Değirmendere Fındığı satış stantları yol kenarlarındaki yerlerini almaya başladı. Her sene nesli tükense de Değirmendere’de bir gelenek haline gelen yol kenarlarında fındık satış devam ediyor.

Taze tüketilmesi gerekiyor

Yağ oranı düşük olduğu için taze tüketilmesi gerek Değirmendere Fındığı her sene yol kenarlarında ve sahillerde paket halinde satışa sunulur. Nesli tükenmekte olan Değirmendere Fındığı satış stantları bu sene de yol kenarlarındaki yerlerini almaya başladı. yaz sonuna kadar satış yapacak olan fındık satıcıları da bir bir stantlarını kurarak satış yapmaya başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.