DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Evsel Atık ve Geri Dönüşüm Konteynerlerine Bakım ve Temizlik

Evsel Atık ve Geri Dönüşüm Konteynerlerine Bakım ve Temizlik    

Başiskele Belediyesi, ilçedeki evsel atık ve geri dönüşüm konteynerlerinin hem bakım ve onarımını hem de temizliğini yerinde yapıyor.

Başiskele’de zamanla eskiyen ve yıpranan evsel atık ve geri dönüşüm konteynerlerinin bakım, onarım ve boyama işlemleri Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılarak konteynerleryeniden estetik görünüme kavuşuyor.

Göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği hizmetlerle Başiskeleliler’in büyük takdirini toplayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Mavi Yeşil Başiskele’de çevre ve görüntü kirliliğine neden olan problemleri ekibiyle birlikte anında çözüyor.

Başiskele Belediyesi ilçenin temizliği konusunda çalışmalarını titizlikle sürdürürken kullandığı araç ve gereçleri de yenileyerek görsel anlamda da çevre temizliğine katkı sağlıyor. Vatandaşların ve belediye ekiplerinin tespitleri sonucu eskiyen, tekerleri kırılan konteynerlar yerinde tamir edilirken, paslanan ve boyası dökülenler atölyelerde tekrar boyanarak yerlerine yeniden koyuluyor.

İlçede temiz işler yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı mobil ekipler, daha temiz ve daha güzel Başiskele için çeşitli nedenlerle zamanla eskiyen, yıpranan ve paslanan çöp ve geri dönüşüm konteynerlerinin bakım, onarım ve boyama işlemlerini yerinde yaparak hem çevre ve görüntü kirliliğini engelliyor hem de belediyeye tasarruf sağlıyor.

KONTEYNERLAR TEK TEK YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Koronavirüs Salgını sürecinde ilçedeki tüm evsel atık ve geri dönüşüm konteynerlerini temizleyen ve dezenfekte eden Başiskele Belediyesi, Kontrollü Sosyal Hayat döneminde de bu çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde Kurban Bayramı öncesi her yerde bayram temizliği yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak ve caddelerdeki konteynerleri çöp konteyneri yıkama araçlarıyla yıkayarak pırıl pırıl ederken özel solüsyonlu ilaçlarla da dezenfekte ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.