DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcüklü Yazarlar Sönmez ve Ormancı’dan BAŞKAN SEZER’E ZİYARET

Gölcüklü Yazarlar Sönmez ve Ormancı’dan

BAŞKAN SEZER’E ZİYARET

Gölcük’lü Yazarlar H. İhsan Sönmez ve Cihan Ormancı, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek,  yeni yayınlanan kitapları hakkında bilgi verdi. Başkan Sezer, kitap okumanın ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunu belirtti.

Yeni kitapları okurlarıyla buluştu

Başkan Sezer, ziyaretlerinden ötürü Yazarlar H. İhsan Sönmez ve Cihan Ormancı’ya teşekkür ederek, yeni kitaplar için yazarları tebrik etti. Başkan Sezer, kitaplara ve yazarlara çok önem verdiklerini belirterek, ‘Ülkemizin geleceğini eğitim ile sağlama alabiliriz. Bizler bu yüzden Gölcük belediyesi olarak eğitime, kitaplara ve siz değerli Yazarlarımıza çok önem veriyoruz. Çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren kitap okuma alışkanlığını kazandırmamız gerekiyor. Bugün Gölcüklü değerli yazarlarımız; Sayın H.İhsan Sönmez ve Cihan Ormancı’nın yeni yayınlanan kitapları;“Düşkıran Sarkacı” ve “Geçmişin İzinde Şifre” okuyucuyla buluştu. İlçemizin kültürel yaşamına katkı sunan saygıdeğer yazarlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim’ dedi.

Açık kitap
Kitaplar
Oldu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.