DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor Genel Koordinatörü Adil Kuru’dan önemli açıklamalar

 Gölcükspor Genel Koordinatörü Adil Kuru’dan önemli açıklamalar

Gölcükspor Genel Koordinatörü Adil Kuru gelecek sezonun çalışmalarına start verdiklerini ve genç yetenekleri Gölcükspor’a kazandırmak için yoğun çaba harcadıklarını dile getirdi.

‘Kocaeli, Tekirdağ ve İstanbul’dan takip ettiğimiz futbolcular var’

Gölcükspor genel koordinatörü Adil Kuru, “Bugüne kadar birçok BAL futbolcusu izledik. Bir komite oluşturduk. Yeni sezonda Gölcükspor’da görev yapacak teknik ekip ve transfer komitesinin görüşleriyle birlikte transferleri yapacağız. Kocaeli, Tekirdağ ve İstanbul’dan takip ettiğimiz futbolcular var. Hedefimiz doğru oyuncuları Gölcükspor kadrosuna kazandırmak. Gölcükspor’da kesinlikle yeni bir yapılanmaya ihtiyaç var” şeklinde konuştu.

‘Altyapıda ve A takımda yeni bir yapılanmayı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz’

 Açıklamalarını sürdüren Genel Koordinatör Adil Kuru, “Listemizde bulunan genç isimleri Nuri Aksoy takip etti.  Bizde bazı oyuncuları yakından takip ettik. İnce eleyip sık dokuyacağız. Geçmiş yıllarda yapılan hataları tekrarlamayacağız. Boşa geçirecek vaktimiz kalmadı. Takip ettiğimiz genç isimlerin yanı sıra Gölcükspor altyapısından gelecek isimlere şans vereceğiz. Altyapıda ve A takımda yeni bir yapılanmayı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kurumsallaşmaktan başka bir düşüncemiz ve çaremizde yok. Önceliğimiz hep bu kentin çocukları olacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.