DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te 360 Esnaf 6 ayda 8 MİLYON KREDİ KULLANDI

Gölcük’te 360 Esnaf 6 ayda

8 MİLYON KREDİ KULLANDI

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılının ilk altı aylık döneminde Gölcük’te 1 Ocak-30 Haziran tarihleri arasında 360 esnafa 8 Milyon lira kredi verdiklerini açıkladı. Başkan Mısırlıoğlu, ‘Kooperatif olarak pandemi sürecinde de esnaflarımızın yanında olduk’ dedi.

Mısırlıoğlu, ‘Kooperatif olarak esnaflarımızın yanında olduk’

Başkan Mısırlıoğlu, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Pandemi sürecinde de kooperatif olarak esnaflarımızın yanında olduk. Bu sürecin ilk döneminde esnaflarımızın aldıkları kredi ödemeleri Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için ertelendi. Bu durum esnaflarımızı bir nebze rahatlattı. 1 Ocak 2020 tarihinden 30 Haziran 2020 tarihine kadar 360 esnafımız, toplamda 8 milyon tutarında kredi kullandı. Ayrıca bazı esnaflarımızın 25 bin Türk Lirası tutarında Pandemi kredisi talebi oldu. Kredi kullanan 360 kişiden 319’u, pandemi kredisini kullandı. Söz konusu 319 esnafımızın kullanmış olduğu pandemi kredisi tutarı da 7 milyon 975 bin TL oldu’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.