DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te kaba atıklara anında müdahale

Gölcük’te kaba atıklara anında müdahale

Gölcük Belediyesi’nin en aktif birimi olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çevreye rahatsızlık veren kaba atıklara anında müdahale ediyor.

İlçemizin en büyük sorundan biri hiç şüphesiz ki cadde ve sokaklara atılan kaba atıklar oluyor. Gölcük Belediyesi’nin en aktif birimi olan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler cadde ve sokaklara atılan kaba atıkları kepçe ve açık kasa kamyon ile kaldırmaya devam ediyor.

Vatandaşlardan teşekkür

Yapılan tadilat sonrası dışarı atılan moloz ve kaba atıklara en kısa zamanda müdahale edildiği için oldukça memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “  Hiç şüphesiz ki Gölcük Belediyesinin en aktif birimi Temizlik İşleri Müdürlüğüdür diyebiliriz. Ekipler gece gündüz demeden Gölcük’ü temizliyorlar. Birde üzerine sokaklara atılan kaba atıkları temizleyerek çevreye rahatsızlık veren görüntüleri kaldırıyorlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.   

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.