DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’ü baştan aşağıya temizleyecekler İLK DURAK DONANMA VE ATATÜRK MAHALLESİ

Gölcük’ü baştan aşağıya temizleyecekler

İLK DURAK DONANMA VE ATATÜRK MAHALLESİ

Gölcük Belediyesi’nin en aktif birimi olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geçtiğimiz aylarda hayata geçirdikleri genel temizlik çalışmasını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla yeniden başlattılar. Ekipler ilk olarak Donanma Mahallesi ve Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde genel temizlik çalışması gerçekleştirdiler.

Başkan Sezer ekiplere kolaylıklar diledi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tüm mahallelerde genel temizlik çalışması başlattı. Ekipler ilk olarak Donanma Mahallesi ve Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde çalımlaya başlarken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ekiplere kolaylıklar diledi.  

Genel temizlik çalışmasında 55 personel görev alacak

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer haftaya Temizlik İşleri’nin çalışması ile bismillah derken ekiplerin ilk durağı  Donanma Mahallesi ve Değirmendere Atatürk Mahallesi oldu. İlçedeki tüm mahallelerde yapılacak genel temizlik çalışmasında 55 personel görev alacak. Başkan Sezer temizlik ekibine kolaylıklar dilerken temiz bir Gölcük için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini belirtti.  Bir program dahilinde tüm mahallelerde çalışmaların aralıksız devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Genel temizlik çalışmasıyla neler yapılıyor

Genel temizlik çalışması kapsamında: Mahallelerin tüm cadde ve sokaklarını yabani otlardan temizleniyor. Bildirim dışı atılmış olan tüm evsel ve kaba atıklar toplanıyor. Konteynerler çöp araçlarına boşaltılarak yıkama aracı yardımıyla ilaçlı ve köpüklü su ile yıkanıp dezenfekte ediliyor. Süpürme aracı ile tüm kaldırım kenarları süpürülüyor. Konteynerlerden sorumlu ekip ile tüm hasarlı konteynerleri yerinde tamirini ve bakımını yapıyor. Ayrıca mıntıkacı personeller ile mahallelerin cadde ve sokaklarında süpürme işlemi gerçekleştiriliyor. Son olarak da yıkama ekibi ile tüm cadde ve sokaklar çevreye ve sağlığa zararsız dezenfektanlı su ile yıkanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.