DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gür ailesinin acı günü “ LAPÇA KEMAL” VEFAT ETTİ

Gür ailesinin acı günü “ LAPÇA KEMAL” VEFAT ETTİ

Gür ailesinin acı günü

“ LAPÇA KEMAL” VEFAT ETTİ

Gölcük’te geniş bir kesim tarafından tanınan, Gölcük Belediyesi İtfaiyesinden  emeklisi “ Lapça Kemal” lakaplı Kemal Gür hayatını kaybetti.

Gölcük 17 Ağustos mezarlığına defnedilecek

İlçemiz sevilen sayılan, değerli bir evladını kaybetti. Gölcük Belediyesi İtfaiyesinden emekli Kemal Gür bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü.  Kemal Gür’ün vefatı ilçemizde derin bir üzüntü ile karşılandı. Gür’ün cenazesi bugün öğle namazına müteakip Tevfik Hoca Camii’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Gölcük 17 Ağustos mezarlığına defnedilecek.

4 çocuk babasıydı

İrşadiye Köyü’nden olan Kemal Gür evli ve 4 çocuk babasıydı.  Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Kemal Gür, Hamdi ve Fevzi Gür’ün abileri, Ufuk, Figen Yılmaz ve Fatih Gür’ün babaları, Meryem Gür’ün de eşidir.

Gölcük Haber gazetesi olarak Merhuma  Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.