DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hırsızlık çetesi Gölcük Emniyetinden kaçamadı 5 KİŞİ KISKIVRAK YAKALANDI

Hırsızlık çetesi Gölcük Emniyetinden kaçamadı 5 KİŞİ KISKIVRAK YAKALANDI

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri ilçemizde hırsızlık çetesinden 5 kişiyi kıskıvrak yakaladı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük D-130 Karayolu üzerinde devriye gezen ekiplerin dur ihtarına uymayan bir özel otomobili asayiş ekipleri tarafından Gölcük Mobil ışıklarında kıs kıvrak yakaladı.Düzce İlinden hırsızlık yapmak için Bursa’dan İlçemize gelen G. Y, B. D ve M. K adlı şahıslar hırsızlık yapmak için iş başındaydılar, Asayiş ekipleri özel otomobil içerisindeki şahısı göz altına alınırken Asayiş ekipleri çevrede hırsızlık yapmak üzereyken 2 bayanı da kovalamaca sonucunda kıs kıvrak yakaladılar.

Düzce Asayiş ekibine teslim edildiler


Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri şahısların sorgulamasında G. Y, ve B. D 50 adet hırsızlıktan sabıkası bulunduğu ve bu şahıslar Karamürsel ilçesinde hırsızlık yaptığı ayrıca Düzce İlinde de evden yaklaşık 45 Bin TL değerinde ziynet çaldığı ve şahısların üzerinde yapılan aramalarında ise çok sayıda çalıntı ziynet çıktığı edinilen bilgiler arasında. Gölcük’te hırsızlık yapmak isteyen G. Y, B. D ve M. K adlı şahısların ifadelerinin alınmasının ardından Düzce ilinden gelen asayiş ekiplerine teslim edildiler.

YORUMLAR

  1. Vatanperver dedi ki:

    Şerefsizlerin yüzlerini isimlerini de bildirseniz, millete bakacak yüzleri olmasa.