DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlçe protokolünden Gaziler Derneği’ne ziyaret “BİZLER İÇİN KIYMETLİSİNİZ”

İlçe protokolünden Gaziler Derneği’ne ziyaret

“BİZLER İÇİN KIYMETLİSİNİZ”

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle ilçe protokolü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve Gazileri ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette söz alan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, “ Vatanımız uğruna canlarını siper eden tüm gazilerimiz bizler için kıymetli” dedi.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Astsubay kıdemli Başçavuş Yücel Akçay, Sosyal Hizmetler Müdürü Memnune Çiftçioğlu Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve Gazileri ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve Gazilerimizde hazır bulundu. 

“Ülkemizi bölmeye yönelik bir faaliyetti”

Gerçekleştirilen ziyarette ilk söz alan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yaptığı konuşmada, “ Bilindiği gibi hain darbe girişimini yarın 4. Yıldönümü. Bu anlamda 15 Temmuz darbe girişimini ne anlama geldiğini gelecek nesillere aktarabilmek için çeşitli etkinliklerle bu konuyu gündemde tutuyoruz. Bu husus alelade bir darde girişimi değil, ülkemizi bölmeye yönelik bir faaliyetti. 50 yıl öncesine temelleri dayanan ve dış istihbarat birimlerinin de içerisinde yer aldığı ülkemizi tamamen bölmeye ve parçalamaya yönelik maalesef içimizdeki insanları kullanarak böyle bir girişimde bulundular. Ama sağduyulu vatandaşlarımız, güvenlik görevlilerimiz, askerlerimiz ve vatanperver insanlarımız genciyle yaşlısıyla toplumun her kesiminden insanlarımız, ellerinde bir silah bile yokken, bir bayrakla ve göğüslerinde ki imanla bu darbecilere karşı durdular. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı doğrultusunda alanları meydanları doldurdular. Hain darbe girişimini püskürttüler. Tabi bunu yaparken şehitler verdik, gazilerimiz oldu. Bu vesileyle şehitlerime rahmet diliyoruz. Devlet olarak biz şehit yakınlarımızın yanındayız. Her zaman onların taleplerini, isteklerini elimizdeki imkanlar ölçüsünde çözmeye gayret ediyoruz. Bu vesileyle de ilk ziyaretimizi Gaziler Derneğimize gerçekleştirmek istedik. Zaten gazilerimiz ile birlikteyiz.   Emekli Astsubaylar Derneği, Emekli Subaylar Derneği’yle beraber çok güzel müşterek çalışmalara imza atıyorsunuz. Bizlerde elimizden geldiğince yarımcı olmaya çalışıyoruz. Şehit ailelerimizi sık sık ziyaret ediyoruz. Bizler devletin yetkilisi olarak ilçemizde devletimizin en büyük temsilcisi olarak ben, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Çünkü şehit ve gazi ailelerimiz en değerli varlıklarını, yaşamlarını baharında vatanın milletin menfaati için feda ettiler. Bugün bu bayrak dalgalanıyorsa, ezanlar özgürce okunabiliyorsa şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz ve bunun bilincindeyiz. Ben bu vesileyle tekrar başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere vatan savunmasında şehit olan bütün güvenlik görevlilerimize, kamu görevlilerimize, sivil vatandaşlarınızı, öğretmenlerimizi ve sayamadığımız bütün meslek gurubundan verdiğimiz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Devletimizin bekası için gerekirse hepimiz canımızı vermeye hazırız” dedi.

“Sizlerin her zaman yanımızda olduğunuzu bizlere hissettiriyorsunuz”

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’tan sonra söz alan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, “ Öncelikle gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten ötürü tüm gazilerimiz adına teşekkür etmek istiyorum. Bu önemli günün arifesinde sizleri burada görmek biz gazilerimizi, şehit ailelerimizi memnun etmiştir. Sizlerin her zaman yanımızda olduğunuzu bizlere hissettiriyorsunuz. Sizin nezdiniz de Emniyet Müdürümüze, Komutanımıza, Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüze ve diğer birimlerin hepsine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Ayaklarınıza sağlık, tekrardan hoş geldiniz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.