DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti 51 yeni üye yaptı, Aynacı ‘İktidara yürüyoruz’ dedi

İYİ Parti 51 yeni üye yaptı, Aynacı ‘İktidara yürüyoruz’ dedi

İYİ Parti İlçe Teşkilatı geçtiğimiz akşam 51 yeni üyesi için rozet töreni düzenledi. İlçe Başkanı İsmail Aynacı, rozet töreninde yaptığı konuşmada, ‘3 yıl sonra iktidarız’ mesajını verdi.

Geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleştirilen programda partiye yeni katılan üyelere rozetlerini Başkan Aynacı ve partililer taktı.

Bir parti için mahalle teşkilatları çok önemlidir

Akabinde konuşma yapan İlçe Başkanı İsmail Aynacı, şunları söyledi: ‘Bizler pandemi sürecinden sonra yeniden sahalardayız. Bugün 51 üye kaydımızı gerçekleştirdik. Üye olan bütün arkadaşlarıma hoş geldiniz demek istiyorum. Üye kaydı bizim için çok önemli. Çünkü üyelerimiz bize her zaman yardımcı olmuşlardır ve yardımcı olacaklar. Bir parti için mahalle teşkilatları çok önemlidir. Bizlerde bunun bilincinde olarak Temmuz sonuna kadar mahalle teşkilatlarımızı oluşturup, bizimle çalışacak arkadaşlarımızı belirleyeceğiz. Ayrıca bu süreçte ziyaretlerimize başlayacağız. Çalışmalarımız kapsamında Muhtar ziyaretlerimiz olacak. Elimizde şu an 1000 maske var. Bizler bu maskeleri köy muhtarlarımıza dağıtacağız. Kadın ve Gençlik Kollarımız çalışmalarına ara vermeden devam edecek’ dedi.

Önümüzdeki 3 yıl herkese hedeflerimizi anlatacağız

Başkan Aynacı, sözlerine, ‘İYİ Parti siyaset nasıl yapılır örnek olmuştur. Bizler elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl herkese hedeflerimizi anlatacağız. İYİ Parti anket şirketlerine bakın yükselişte olan parti. Ben inanıyorum ki 3 yıl sonra partimiz hem yerelde hem genelde iktidar olacaktır. Artık AK Parti’nin tek başına iktidar olması çok zor. İYİ Parti devletini vatanını seven partidir’ diyerek son verdi.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.