DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ‘OLASI BİR ERKEN SEÇİME HAZIRIZ’

İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, İYİ Parti İl Başkanı olan ve geçtiğimiz haftalarda olağan kongrede yeniden aday olarak seçimi kazanan mevcut Başkan Şanbaz Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti düzenledi.  Ziyarette İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın yanı sıra il yöneticileri, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi hazır bulundu. 

Cumhur ittifakı güç kaybediyor

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Aynacı, ziyarette, “Sayın İl Başkanımıza ve değerli yönetimine hayırlı olsun temennimizi iletiyoruz. 21 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşen kongre sonrasında başkan seçilen İl Başkanımız, yol haritamız hakkında bizlerle bilgi alışverişi yaptı. Kongre sürecini tamamlamış olan Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatları olarak artık sahada olarak, vatandaşlara partimizin politikalarını anlatmak ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i en iyi şekilde temsil etmek için elimizde geleni yapacağımızı belirtmek isterim. Türkiye İYİ Parti’nin iktidarında özlenen, beklenen günlerine kavuşacaktır’ dedi.

‘Cumhur İttifakının aklında erken seçimin olduğunu düşünüyorum’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ‘Öncelikle partimizin her bir birimini çok önemsediğimi belirtmek isterim. Bugün değerli Gölcük İlçe Teşkilatımızın ziyareti bizleri çok memnun etmiştir. Gölcük İlçe Teşkilatımızın çalışmalarından memnunuz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkemizi ne kadar zora soktuğu ortadadır. Cumhur ittifakı her geçen gün daha da kan kaybediyor. Bu yüzden Cumhur İttifakının aklında erimenin önüne geçebilmek için erken seçim vardır.  Biz İYİ Parti olarak erken seçimlerin ülkemize faydalı olmadığını bilmekle beraber olası bir erken seçime de hazır olmalıyız. Tüm teşkilatlar olarak yapılanmamızı tamamlayıp her mahallede oluşumlarımızı bitirerek üye sayımızı arttırıp ülkeyi yönetmeye hazır olduğumuzu da halkımıza göstermeliyiz. Türkiye İYİ Parti ile hayal ettiği günlere kavuşacak’ diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.