DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı GÖLCÜK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı GÖLCÜK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı

GÖLCÜK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ülke ve ilçe gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, “Gölcük için çalışmaya devam ediyoruz” dedi

“Ayasofya Camii’nin tekrar ibadete açılması bizleri mutlu etmiştir”

Haftalık olağan basın toplantısını parti binasında gerçekleştiren İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ülke ve ilçe gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta içinde Türk milleti için çok önemli bir değer olan Ayasofya Camii tekrar ibadete açılmıştır. Bu kararı memnuniyetle karşıladık, hayırlı olmasını diliyoruz bu vesileyle de İstanbul’u bize hediye eden büyük hükümdar Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve İstanbul’u işgalden kurtararak şanlı bayrağımızı tekrar göndere çeken Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

“Sokak hayvanları için makul bir çözüm bekliyoruz”

Açıklamalarına devam eden başkan Aynacı, “Vatandaşlarımızın bize ilettiği problemleri Gölcük halkı adına sürekli gündeme taşıyoruz ve umuyoruz ki yerel yöneticilerimiz bunları dikkate alarak bu konularla ilgili çözüm üretme gayreti içerisine giriyordur. Son olarak Gölcük’ün muhtelif mahallelerinde sokak köpeklerinin saldırıları vatandaşlarımızı mağdur ve tedirgin etmektedir. Bazı vatandaşlarımız evlerinin etrafında yürüyüşe dahi gitmekten korktuklarını bize iletiyorlar. Bu konuda sokak hayvanlarımızın da birer can olduğu bilinciyle makul bir çözüm bulunmasını Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer Bey’den talep ediyoruz” dedi.

“Gençlik Kollarımız en aktif şekilde çalışmakta”

Başkan Aynacı son olarak, “Gölcük Gençlik Kollarımız, genel merkezimizin işaret ettiği toplumsal meseleleri gündeme taşımak ve mağdurlarla iletişim içinde olmak adına faaliyet içerisindedir. Bu doğrultuda gençlik kolları başkanımız Hakan Küçük ve yönetim kurulundan arkadaşları, geçtiğimiz hafta Kocaeli EYT Derneği’ni ziyaret ederek EYT’li vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinlemiş ve Gölcük İYİ Gençlik olarak yanlarında olduklarını beyan etmişlerdir. Arkadaşlarımız bu hafta da THK’yı ziyaret edeceklerdir. Kendilerini takdir ederek izliyoruz. Türkiye’yi İYİ yarınlara ulaştıracak olan azim ve kararlılığı onlarda görüyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.