DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, HERKESİN KURBAN BAYRAMI’NI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, HERKESİN KURBAN BAYRAMI’NI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

HERKESİN KURBAN BAYRAMI’NI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

İYİ parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı Kurban Bayramı öncesi bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Aynacı mesajında, “Büyük bir şevkle idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nın Türk-İslam alemine ve tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

“Covid 19 salgını nedeni ile  sosyal mesafe kuralını unutmayalım”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı  yaptığı açıklamada, “Büyük bir şevkle idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nın Türk-İslam alemine ve tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  Covid 19 salgını nedeni ile  sosyal mesafe kuralını unutmadan ,Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği toplumsal dayanışmanın, yardımlaşmanın arttığı bayramlarda yakınlarımızı, komşularımızı ve dostlarımızı ziyaret edemesek dahi arayarak sevindirmeliyiz. Bu özel günlerde fakirliğin ağırlığını yüreklerinde taşıyan, kapısını çalacak kimsesi bulunmayan vatandaşlarımızı sevindirerek Kurban Bayramı’nın anlamına uygun yardımlarda bulunmayı unutmamalıyız. Ülkemiz; paylaşma duygusunun en üst seviyede olduğu bir bayramı daha yaşarken maalesef büyük bir çoğunluk belki de kurban kesememenin hüznü içerisinde kalacak ve dolayısıyla anne babalar çocuklarına karşı mahcup olacak” dedi.

“Kavga ederek, kamplara ayrılarak, inatlaşarak Türkiye sorunlarını çözemez”

Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Bir yandan da   Doğu Türkistan, gözyaşı akmaya devam ederken, diğer yandan bizler bayram yapıyoruz. Bu nedenle gönüllerimiz kırık ve bizler tarif edilemez bir burukluk içindeyiz. Ne yazık ki hasretle beklediğimiz bayramların tadını alamıyoruz. İşçimiz, emeklimiz, memurumuz ve işsizimiz açısından değişen yine hiçbir şey yok. Küçük bir azınlık her türlü lüksü ve sefayı yaşarken, ezici bir çoğunluk ise işsizliğin, yoksulluğun, umutsuzluğun pençesinde sorunlarına çare bulunmasını bekleyerek bayramı karşılayacak. Özlemle; acı veren bu çelişkilerin sona ereceği gerçek bayramları bekliyoruz. Kan ve gözyaşını durduracak, refah ve mutluluk dağıtacak, gerçek sevgi medeniyetini arıyoruz. Kavga ederek, kamplara ayrılarak, inatlaşarak Türkiye sorunlarını çözemez. Farklıklarımızı çatışma ve kavga nedeni olarak değil zenginlik kaynağı olarak görmeli ve toplumsal uzlaşmamızı artırmaya gayret etmeliyiz.

“Salgın sebebiyle parti içi bayramlaşmalar yapılmayacak”

Başkan Aynacı son olarak, “Bu duygularla, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, İslam alemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, herkesin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Kurban Bayramı programlarımız konusunda bir karar aldık. Salgın sebebiyle parti içi bayramlaşmalar yapılmayacak olup sevdiklerimiz ve arkadaşlarımıza dijital ortamdan ulaşarak bayram sevincini yaşatacağız. Umarım önümüzdeki bayramlarda bir araya gelebiliriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.