DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kore ve Japon orjinal yedek parçaları ATAKAN OTOMOTİV YEDEK PARÇA’DA

Kore ve Japon orjinal yedek parçaları

 ATAKAN OTOMOTİV YEDEK PARÇA’DA

25 yıllık deneyimi ile Yeni Sanayi Sitesi Karaköprü Mahallesi Ömer Seyfettin Caddesi Blok:F4 No: 4 adresinde hizmet vermeye başlayan  Atakan Otomotiv Oto Yedek Parça Pazarlama Ticaret ve Sanayi LTD.ŞTİ. Kore ve Japon orijinal yedek parçaları ile hizmet veriyor. 

Aradığınız tüm parçalar Atakan Otomotiv’de

Toyota, Honda, Hyundai, Kia Motors, Mitsubishi ve Mazda  marka arabaların tüm orijinal yedek parçalarını tek bir çatı altında toplayan Atakan Otomotiv Yedek Parça Yeni Sanayi Sitesi Karaköprü Mahallesi Ömer Seyfettin Caddesi Blok:F4 No: 4 adresinde kısa sürede büyük ilgi gördü. Atakan Otomotiv Yedek Parça’da aradığınız tüm parçaları kolaylıkla bulabilirsiniz.

Yücel,  “Tüm Toyota, Honda, Hyundai, Kia Motors, Mitsubishi ve Mazda  araç sahiplerini bekliyoruz”

Uğur Yücel tarafından 25 yıllık deneyimiyle Toyota, Honda, Hyundai, Kia Motors, Mitsubishi ve orijinal parça hizmeti veren Atakan Otomotiv Yedek Parça, Yeni Sanayi Sitesi Karaköprü Mahallesi Ömer Seyfettin Caddesi Blok:F4 No: 4 adresinde hizmet vermeye başladı. Yeni adreslerinde yenilenen yüzü ile en iyi hizmeti vermek için hazır olduklarını ifade eden Atakan Otomotiv Yedek Parça işletmecisi Uğur Yücel yaptığı açıklamada, “ Atakan Otomotiv Yedek Parça olarak yeni yerimizde Toyota, Honda, Hyundai, Kia Motors, Mitsubishi ve Mazda marka araçların Kore ve Japon orijinal yedek parçalarını en uygun şekilde temin etmekteyiz. Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan oto tamirci ustalarımız kadar araç sahipleri tarafından da yoğun ilgi görüyoruz. Eğer bir arabaya sahipseniz mutlaka iyi bir yedek parçacınız olması gerekiyor. Bizde bu anlamda 25 yıldır Toyota, Honda, Hyundai, Kia Motors, Mitsubishi ve Mazda  marka araçların Kore ve Japon orijinal parçalarının en uygun şekilde temin etmekteyiz. Tüm Toyota, Honda, Hyundai, Kia Motors, Mitsubishi ve Mazda  araç sahiplerini farkımızı görmeleri için Atakan Otomotiv Yedek Parça’ya bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  1. Serkan özrürk dedi ki:

    2010 mazda 6 sol ön guneslik elinizde mevcutmu varmi 05303222284