DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, KONGRE SÜRECİNE GİRDİK

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

KONGRE SÜRECİNE GİRDİK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, 4 Temmuz itibariyle Genel Merkezde İl Başkanları toplantısında ilçe kongre takviminin belirleneceğini ifade etti. Başkan Çakır, Gölcük İlçe Teşkilatı olarak kongre ve seçimlere hazır oldukları mesajını verdi.

İl Başkanları toplantısının ardından kongre tarihleri belirlenecek

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘4 Temmuz’da Genel Merkezimizin İl Başkanlarımız ile toplantısı olacak. Bu toplantıda İlçe Teşkilatlarının kongre takvimi belirlenecek. Bizler her zaman halkımıza hizmet etmek için görevimizin başındayız. Şu anda kongre sürecine giriyoruz. Partimiz sadece seçim ve kongre süreçlerinde çalışan bir parti değil. Bizler gerek ilçe kongremize gerekse de tüm seçimlere hazırız. İlçe Kongrelerimizin partimize, ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.