DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, MUHTEMEL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, MUHTEMEL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

MUHTEMEL ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır,kongre süreci hakkında bilgi verdi. Başkan Çakır, gerçekleştirecekleri kongrelerinde başkanlığa aday olacağını söyledi.

Kongrede 420 delege oy kullanacak

Kongre süreci hakkında açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,  yaptığı açıklamada, “Sürecin normalleşmesi ile birlikte partimize gelmeye ve çalışmalarımızı yürütmeye başladık. Artık kongre sürecine de giriyoruz.Genel merkezimizden gelen bilgiler doğrultusunda kongre sürecimize girmiş bulunuyoruz. 4 Temmuz itibariyle de sürecimiz başladı. Kongre tarihleri önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantılar neticesinde belirlenecek. Bizlere iletilecek takvim ve alınacak kararlar neticesinde kongremizin günü belli olacak. Muhtemelen Kurban Bayramı sonrasında ilçe kongremizi yapacağız. Sürecin partimize ve ilçe teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kongreden en iyi sonucun çıkacağını, kazananın partimiz olacağını düşünüyorum. Kongremizde toplam 420 delegemiz oy kullanacak ve yeni yönetimi seçecek. Ben de bu kongrede başkanlığa yeniden aday olacağımı belirtebilirim. Başkanlığımız süresince partimiz adına elimizden gelen en iyi şekilde çalışmalarımızı yapmaya gayret ettik. Yerel seçimi tamamladık ve ittifakımız, bu seçimden galip çıktı. İnşallah yapılacak kongremizden de birliktelikle ayrılıp partimiz adına daha iyi, daha güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Sürecin en iyi şekilde tamamlanması adına üzerimize düşeni yapacağız” diyerek açıklamasını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.